Notice: Function add_theme_support( 'html5' ) was called incorrectly. You need to pass an array of types. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.6.1.) in /home/prikfmxx/public_html/wp-includes/functions.php on line 5832
Две сестри – Християна Василева, 10г. – Безценни приказки

Имало едно време една принцеса. Тя се казвала Елза. Тя била с дълга, права и кестенява коса и пъстри очи. Много красива и добра принцеса. Тя и нейното семейство живеели в красив замък близо до океана. Тя обичала да се разхожда по плажа, да плува и да гледа вълните. Принцеса Елза имала по-малка сестра, която била палава и почти не я слушала. Казвала се Ана. Един ден тя се разхождала по плажа сама и се изгубила. Но не се притеснила, а решила да се позабавлява като поплува малко. Обаче в океана имало много акули и било опасно. Всички тръгнали да я търсят. Когато плувала Ана, видяла акула. Тя много се изплашила и тръгнала да плува към брега, но океанът я дърпал навътре. Нейната сестра се досетила къде може да е Ана и тръгнала да я търси по брега. В този момент я видяла да вика за помощ и се хвърлила във водата да я спаси. Тъй като била много добър плувец и успяла да я изкара на брега.

След тази неприятна случка Ана осъзнава, че трябва да слуша повече и да не се разхожда сама. А ако иска да се разхожда, да го прави със своята сестра.