Notice: Function add_theme_support( 'html5' ) was called incorrectly. You need to pass an array of types. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.6.1.) in /home/prikfmxx/public_html/wp-includes/functions.php on line 5832
Моят желан домашен любец – Кристиян Арбов, 10 г. – Безценни приказки

Много бих искал да имам делфинче в къщи,за да си играя с него.

Ще го нарека Делфи и ще го обичам много.Ще го храня с рибка,за да усеща обичта ми към него.Забавно би било да плуваме заедно.Ако мога,ще му доведа   още едно приятелче делфинче.

Ще взема топка с картинки на риби.Ще му я подхвърлям към муцунката,а то ще ми я подава.Много бих искал да го науча да скача през обръч.Като си подаде главичката по-близо,ще го погаля.Ще се чувства щастливо,защото погалването означава обич.

Обичам гмуркането.Заедно с моят Делфи ще се пръскаме-аз с ръце,а той с опашка.Ще бъде страхотно!Ще се гмуркаме и ще търсим камъчета по дъното.После ще се показваме на повърхността и ще се прегръщаме.Аз ще му казвам колко ми е весело,а той ще ми отговаря с неговите звуци,че и на него му приятно.След забавлението в басейна ще му свиря на моето,а Делфи ще скача и танцува във водата.Когата му свиря,,Влакче”,си представям как извива  гръбче като дъгичка и плува все по-бързо.

Много бих искал един ден да имам Делфи,за да си правим всеки ден заедно весели празници!