Notice: Function add_theme_support( 'html5' ) was called incorrectly. You need to pass an array of types. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.6.1.) in /home/prikfmxx/public_html/wp-includes/functions.php on line 5832
Аз съм магьосник – Кристиан Станоев, 7 г. – Безценни приказки

АЗ СЪМ МАГЬОСНИК

Аз станах магьосник. Ако ме питате как, ще ви разкажа в тази приказка. Станах тази сутрин и какво да видя, магьосническа книга под леглото ми. Но реших да я пазя в тайна и затова не казвайте на никой. Имах голям късмет, че беше събота, защото ако беше работен ден щях да съм на училище.

Погледнах в магьосническата книга, видях на страниците магии за храна и още много неща, които ще научите в другата приказка…

Чао за сега!

Очаквайте втора част!

АЗ СЪМ МАГЬОСНИК

Здравейте, отново!

Ако не сте чели първа част, трябва да разберете за какво става въпрос. Може и да не разберете, но както и да е. Приказката пак ще ви е интересна… и започвам.

След като открих книгата с магиите реших да я използвам. Помагах на бедни хора, давах им спагети и те бяха много щастливи. Спагетите им харесаха много. И за хора, които не са добри използвах книгата, за да ги направя добри. И мама като ми готвеше нещо, което на мен не ми харесва си поръчвах от книгата ястие и цялото го изяждах. Така веднъж си поръчах кюфтета, пържени картофи и кетчуп, а мама точно в този момент влезе в стаята ми и видя книгата. Аз казах, че е просто една книга, която си чета, не е нищо интересно. Само че тя настоя да я разгледа и не можа да повярва, че това са магии, което беше много добре.

И книгата остана в тайна засега… на другия ден отидох на училище, но забравих да я скрия. И какво! Сестра ми я видя, но слава богу тя не може да чете.

Всъщност накрая реших да споделя книгата със семейството ми, но само на него. Използвахме я за много полезни неща и накрая ядохме, пихме и се веселихме.